Des de la Comissió Verda de l'Escola Guinardó...

Benvingut/-da!!

En aquesta pàgina trobaràs tota la informació de les nostres activitats, fotos, jocs, articles i vídeos que ens ajudaran a ser cada dia més respectuosos amb el nostre planeta.

Cada any, Barcelona + Sostenible, elaboren un recull de les Iniciatives de sostenibilitat a les escoles.

En el recull del 2019, hi hem presentat el projecte dels embolcalls d’entrepans de l’escola, que es van vendre a les famílies i el professorat, al curs 2018-2019, sota el títol FORA EL PLÀSTIC i el paper d'alumini.

Les noies i nois de la comissió verda de cicle superior de l’escola Guinardó a començament del curs 18-19 van plantejar la possibilitat de fer un embolcall ecològic per substituir el paper d’alumini i el plàstic que embolicaven els esmorzars i berenars d’alguns nens i nenes de l’escola. Després de demanar col·laboració a l’equip directiu i a l’AMPA vam demanar diferents pressupostos i a finals de curs vam poder-los vendre a les famílies de l’escola.

Optem, doncs, a aparèixer a l’Informe d’Indicadors de Sostenibilitat de B+S i a rebre un reconeixement a l’acte del Dia Mundial del Medi Ambient, que se celebrarà el dia 5 de juny. A veure si hi ha sort! Si més no, valorem iniciatives com aquesta! Que va sorgir de l’alumnat de Cicle Superior del curs passat.

PROJECTE EDUCATIU: EMBOLCALLS + SOSTENIBLES

 

Els nostres alumnes del primer cicle de l'ESO, participen en aquest nou repte proposat des de l'Ajuntament, si voleu saber més clickeu aquí.

MANUALITATS AMB MATERIAL RECICLAT... Mira el que pots fer amb el que anaves a llençar!!

 

1/1

L'ENERGIA EÒLICA... QUÈ ÉS?

Sovint es parla sobre l'energia eòlica com "l'energia del futur". Els alumnes de 4t d'ESO de Tecnologia han estat estudiat aquest tema a classe i han redactat uns articles tècnics dirigits a qualsevol que vulgui saber-ne més. 

Us presentem a continuació l'article escrit pel Pol Massons i l'Aleix Secanell.


Enllaç a l'article (PDF)

ALÍCIA AL PAÍS DE LES DEIXALLES

L'Alícia s'ha perdut i ha acabat al país de les deixalles! Allà és on van a parar tots els nostres residus per a ser tractats... per a tornar a casa, l'Alícia haurà d'aprendre com aplicar les "3 erres" a casa seva...

Reciclar!
Reutilitzar!                         M
ira aquí el vídeo de l'Alícia!

Reduir!L'OBSOLESCÈNCIA PROGRAMADA


Diumenge 20 de gener, al reportatge del 30 Minuts, vam poder veure la problemàtica actual dels residus. Un cop llencem tots els aparells que ja no funcionen (televisors, ordinadors, impressores, etc) sovint van a parar a països de l'Àfrica, on queden abandonats i contaminen tant els rius com la terra. En aquest reportatge emès fa un temps per TV3 podem arribar a conèixer quins són els motius que fan que les coses s'espatllin.

Els aparells estan programats per a espatllar-se?

Pots deixar el teu comentari aquí baix!!

 

L'HORT A P4

Ja fa dies que a Parvulari també tenen hort. Durant tot el curs, els nois i les noies de 5è faran de padrins d'hort i ajudaran als nens i nenes de P4 a preparar, plantar i recol·lectar.

 

Podeu veure les fotos a clickedu.

 

2012 Escola Guinardó SCCL. Tots els drets reservats.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now